Lilley House QLD

Architecture + Interior Design
  • Designed as a simple rectangular 2 storey box to minimise build cost, the house packs a lot of program into its footprint with living and master bedroom on ground level and secondary bedrooms and MPR on the upper level, maximising views to the local park. A fully fitted out studio space above the carport provides additional amenity for visiting guests.

    Integrated outdoor living was of prime importance and 1/3 of the fa├žade opens to the garden blurring the boundary between indoor / outdoor entertainment. The lower level encompasses universal design attributes providing unimpeded PWD access from the street allowing the clients to age in place.

    Read more

We love what we do

Explore more of our work

Our holistic approach to design

With a people focused outcome, reaches across all our projects

We work with you, and we understand your needs